Le Blog Piquant

MA-MA

Ce va povestesc acum n-are legatura cu mancarea sau cu nutritia, cu nimic really in afara de bucuria mea care da pe-afara ca spuma dintr-un pahar de bere umplut prea repede 😀 Si cum da pe-afara prin toate partile, blogul n-are cum sa scape, so bear with me, people!

Ieri eram cu F. si cu Vali, kinetoterapeuta cu care face gimastica. Tocmai a inceput sa se ridice singur pe picioarele lui grasane si Vali a incercat sa-l prinda de maini si sa-l ridice. El si-a smuls mainile din mainile ei, s-a intors spre mine, mi le-a intins si a zis – clar si limpede si pitigaiat – “MA-MA!”.

E prima data cand sunt sigura ca vorbeste cu mine cand zice “mama” si pleznesc de mandrie si incantare si dragoste pentru mogaldeata asta mica, care s-a transformat dintr-o moliciune bleaga si adormita intr-o persoana hotarata, cu preferinte si dorinte si o voce puternica cu care sa le exprime!

E cam fantastica meseria asta de mama, zau!

Happy vineri, acusica vine weekendul!

1 Comment

  • Reply Anca October 22, 2013 at 09:16

    da da, e cel mai frumos. inainte de a avea bebe mi se pareau asa exagerate lucrurilre astea, dar acum traiesc parca numai pentru puiul de om. Sa vezi ca or sa vina si alte variante gen, ma-mea, ma-ma-mea. Pur si simplu este adorabila perioada asta.

  • Leave a Reply

    You Might Also Like