marți, 5 martie 2013

And the Winner is...

Cand v-am lansat - alaturi de Transavia - saptamana trecuta, provocarea de a va lua la tranta in retete cu piept de pui gustoase si aratoase, nu ma asteptam sa primesc atatea mailuri pline de bunatati de la voi. Recunosc ca mi-a lasat gura apa la multe dintre pozele voastre - va multumesc pentru ideile bune pe care mi le-ati dat, musai o sa pun in practica cateva!

Toate pozele primite le-am incarcat pe toate in acest album pe FB, le puteti admira si voi acolo :)

M-am tot uitat la poze, m-am invartit si m-am rasucit, dar - sincer - mi-e imposibil sa aleg asa, tam-nesam, eu singura- singurica, o castigatoare. Sunt multe care mi-au facut cu ochiul si m-as simti tare vinovata ca am ales poza asta si nu alta. Of, tare-as vrea sa am cate un robot de dat pentru fiecare dintre voi, zau! Prin urmare, am decis sa-l las pe bunul si impartialul random.org sa aleaga in locul meu.


Felicitari asadar Lianei Regman, se pare ca 13 e numarul tau norocos! Sa folosesti robotelul cu mult spor si sa te bucuri de el pana la adanci batraneti alaturi de toti cei dragi :D

1 comments:

nu sunt o mare bucatareasa ,dar (fara suparare !) trebuia o alegere mai buna a retetelor participante,privind reteta in sine,asezarea in farfurie a felului pregatit,etc...unele retete chiar nu erau pentru concurs,ca sa nu mai zic,din ce am vazut,ca Simona Patras a trimis o poza avand pe fundal biletelul pentru concursul Transavia de pe blogul lui Teo's Kitchen !?
( diana)

Be Our Fan!
Follow Us on Twitter!
RSS Feed
Follow Me on Pinterest
Contact