Le Blog Piquant

CEL MAI MINUNAT BABY-SHOWER SAU CUM SE MASOARA BOGATIA

Cum se masoara bogatia mea? In prieteni.

Prieteni care decupeaza din fetru colorat triunghiuri de insirat pe sfoara, ca sa-ti zambeaca deasupra capului, care picteaza cu manuta lor proprie tacamuri ca sa fie in ton cu petrecerea, care ruleaza sosetele mici-mici de bebelus in forma de cupcake-uri bleu, care iti pregatesc bunatati minunate si surprize si mai minunate.

photo-5
photo-19photo-20
Care te fac sa te simti speciala.
Si incredibil de norocoasa.
Si putin rusinata ca devii atat de  siropoasa in incercarea de a zice “Multumesc” :pPrieteni care sunt mereu acolo, gata sa se bucure impreuna cu tine de fiecare maruntis si – mai ales – de momentele alea epocale cand totul se schimba.
photo-7

5 Comments

 • Reply coco September 25, 2012 at 12:23

  foarte adevarat !

 • Reply roxana September 25, 2012 at 13:12

  ce frumos! tu esti foarte frumoasa!si fericita! si intr-adevar bogata, cu asa prieteni!(ps: avem si noi centrul de activitati Lamaze din poze – nr 2 e foarte incantata de el, cum a fost si nr 1 dealtfel:))

 • Reply Elena September 25, 2012 at 13:13

  @roxana Mersi <#

  Am studiat o gramada pana sa-l aleg pe asta – sper sa aprecieze eforturile mele si bebe si sa-i placa! Sugestii de bouncer ai? Aici inca nu m-am hotarat 🙂

 • Reply roxana September 26, 2012 at 13:36

  Bouncer avem asa: http://www.babybjorn.com/us/products/bouncers/babysitter-balance/balance/
  E bun si pentru cand incepe bebe diversificarea (noi cu prima am inceput pe la 5 luni, ca era cam slabuta si pe-atunci inca nu statea in fundulet). De luat l-am luat de pe amazon.co.uk (a venit super-rapid si transportul a fost ok, mai ales daca mai cumperi si altceva, de ex http://www.philips.co.nz/c/avent-baby-preparing-for-feeding/scf870_21/prd/, tot in vederea diversificarii).

 • Reply roxana September 26, 2012 at 15:12

  Daca crezi ca te mai pot ajuta cu ceva idei practice, imi poti scrie la rox206@yahoo.com, cu cea mai mare placere iti raspund! (caci, daca ma mai intrebi ceva pe blogul tau, e posibil sa nu vad, neintrand asa des, decat daca ai postari, pe care eu, una le vad pe FB 🙂 )

 • Leave a Reply

  You Might Also Like